Vernieuwde lijn ETI EFI-P aardlekschakelaars

september 21, 2021

ETI lanceert met de EFI-P aardlekschakelaars de opvolgende lijn van de uitgaande EFI varianten.
Bij de EFI-P uitvoeringen zijn diverse verbeteringen doorgevoerd t.o.v. de oude lijn.
Enkele van de belangrijkste voordelen zijn een 100% geautomatiseerde controle van alle belangrijke parameters van elke aardlekschakelaar welke tot een verhoogde betrouwbaarheid bijdragen.

De vernieuwde ETI EFI-P aardlekschakelaars zijn leverbaar voor een maximale foutstroom van 30 mA, 100 mA, 300 mA of 500 mA en leverbaar als 16A t/m 80A varianten voor zowel de 2-polige als de
4-polige uitvoeringen (bij de 4-polige uitvoeringen betreffen de 80A varianten nog de oude EFI-4 versies).

Via de QR-code op de EFI-P aardlekschakelaars kunnen individuele testmetingen en andere productiegegevens worden geraadpleegd evenals handleidingen en andere technisch documenten.
Alle benodigde technische en installatie-informatie zijn daarnaast terug te vinden op de voor- en zijkant van de aardlekschakelaars. Een gepatenteerd tweetrapsmechanisme zorgt hierbij voor maximale bedrijfszekerheid.

Een andere verbetering zijn de beter beschermde terminals ter voorkoming van het aanraken van onder spanning staande onderdelen. De aardlekschakelaars kunnen nog steeds van zowel de boven- als de onderkant worden gevoed waarbij de aansluitklemmen zowel bedraad kunnen worden als middels stroomrails kunnen worden gevoed. Hiervoor zijn vanuit ETI zowel enkelfasige als driefasige rails leverbaar.

Qua afmetingen zijn de EFI-P aardlekschakelaars hetzelfde als de oude EFI serie waardoor vervanging moeiteloos mogelijk is.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl