Veilige OT-netwerken met Scalance en SINEC NMS

oktober 5, 2020

Krachtige netwerken zijn een voorwaarde om deze enorme hoeveelheden gegevens snel en betrouwbaar te verzenden. Netwerken bieden de voorwaarden voor het verzamelen, aggregeren en verwerken van grote hoeveelheden gegevens en deze door middel van geschikte beveiligingsconcepten te transporteren. Met SCALANCE XC bouwt u in enkele eenvoudige stappen een Gigabit-netwerk op.

Engineering vindt plaats in het TIA Portal of direct op het apparaat; diagnose en configuratie kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd via het SINEC NMS-netwerkbeheersysteem. SINEC NMS vervult betrouwbaar proces-gebaseerde en technische beveiligingsvereisten volgens de IEC 62443 standaard.

SINEC NMS verbetert de algehele netwerkbeveiliging in het gebied van Operational Technology (OT). Om aan deze veiligheidseisen te voldoen, genereert SINEC NMS is samenwerking met Scalance SC honderden firewallregels om uw industriƫle netwerk te beveiligen. Via beleidsregels kunt u grafisch communicatierelaties tussen twee communicatiegroepen creƫren.

Bestel hier

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl