Een veilig gevoel met Comelit camerabewaking

mei 30, 2017

In de afgelopen paar jaar is de vraag naar camerabewaking in Nederland sterk gegroeid. Op dit moment is Comelit de grootste leverancier van CCTV via de elektronische groothandel. Waarom?

Niet alleen de vraag naar veiligheid groeit maar juist ook de mogelijkheid om een camerasysteem eenvoudig, snel en dus betaalbaar aan te sluiten vertraagd de drempel.

Camerabewaking is niet alleen bewaking van de omgeving maar wordt ook vaak ingezet om overzicht te houden over machines of systemen. Het voordeel is dat ieder systeem tegenwoordig eenvoudig via internet op afstand bediend kan worden.

Comelit begrijpt al lang de behoefte van de installateur. De service en support afdeling is getraind en uitgebreid om ook voor CCTV en alarm directe ondersteuning te kunnen verzorgen. Iedere installateur heeft daarmee de zekerheid dat camerabewaking zonder risico kan worden aangeboden en geïnstalleerd.

Comelit heeft meerdere systemen, waarmee niet alleen snel en effectief nieuwe installaties kunnen worden aangelegd, maar ook over bestaande coax-kabel een hoge resolutie kan worden behaald.

www.comelit.nl

Direct naar de webshop

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl