VanLien introduceert Hiled

juni 26, 2017

Hiled, een nieuwe noodverlichtingslijn van VanLien, is ontworpen om installateurs vluchtrouteverlichting aan te bieden die eenvoudig te installeren is, in zelfs de hoogste en technisch meest uitdagende industriƫle ruimtes.

De nieuwe Hiled-lijn heeft een krachtige lichtbundel van 1000 lumen die de grond kan verlichten, zelfs op een hoogte hoger dan 12 meter. De lamp kan 360 graden worden gedraaid om elke omgeving te verlichten en het Hiled afgesloten IP65 loop-in/loop-out kabelsysteem beschermt de voeding zelfs onder extreme omstandigheden. De lamp wordt met een afdekkapje vastgezet, zodat deze niet per ongeluk kan bewegen en van richting verandert na de installatie. Hiled vluchtrouteverlichting kan afzonderlijk worden gebruikt of naast elkaar aangesloten worden voor gebieden die een dubbele lichtinstallatie vereisen. Hiled completeert zijn vluchtrouteverlichting met lenzen voor een lange en wijde spreiding.

De Hiled-behuizing kan aan verschillende ankerpunten worden bevestigd, waaronder plafonds, muren, pilaren en kabelgoten. Hiled kan ook ingebouwd worden met de beschikbare inbouwkit. De stevige vleugels van de inbouwkit verankeren Hiled in plafond of wand. Deze veelzijdigheid, gecombineerd met de krachtige verlichting van het Hiled en zijn 360 graden rotatie, betekent dat installateurs grote ruimtes van licht kunnen voorzien met een minimaal aantal armaturen.

www.vanlien.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl