Update: Voorraadbeschikbaarheid en leveringen Oosterberg

april 8, 2020

Ook in onze branche komen steeds meer vragen over de beschikbaarheid van artikelen. Begrijpelijk, gezien de huidige onzekere situatie en landen die op slot gaan. Oosterberg probeert de gevolgen van de coronacrisis zo goed mogelijk op te vangen en jou zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Zoals je zult begrijpen hebben wij niet alles in de hand en kunnen we tekorten niet volledig uitsluiten, maar we doen wij er alles aan om dit te voorkomen. Hieronder zie je wat wij doen en geven we tips wat je zelf kunt doen. 


Wat wij doen om de voorraad op peil te houden:
– We leggen momenteel een ruime extra voorraad aan van diverse specifieke productgroepen die veel gebruikt worden.
– Dagelijks monitoren wij de beschikbaarheid van artikelen, als de vraag snel toeneemt dan schakelen wij direct bij zodat de voorraad op peil blijft.
– Mocht er onverhoopt een artikel niet meer voorradig zijn, dan kijken wij graag met je mee naar een alternatief product zodat je toch verder kunt.

Wat kun je zelf doen om niet mis te grijpen:
– Bestel alleen wat je nodig hebt, hamsteren is niet nodig. Door dit te doen vergroot je de kans op tekorten in de markt juist.
– Maak gebruik van de ’projectenmodule’ en grijp nooit meer mis. Geef de verwachte afzet op de langere termijn door en wij reserveren deze voorraad dan voor jou, jij kunt die afroepen op het moment dat je het nodig hebt. Wil je meer weten, neem contact op met je contactpersoon.
– Overleg met je contactpersoon over een alternatief product als er onverhoopt toch een artikel niet op voorraad is.

Leveringen
Door de uiterste besteltijd te vervroegen van 19.00 uur naar 17.30 uur, zorgen we dat we bestellingen de volgende werkdag kunnen blijven uitleveren. De afgelopen week is gebleken dat de maatregelen die we nemen een positief effect hebben en we onze dienstverlening zoals normaal kunnen verzorgen. We blijven de situatie kritisch volgen en nemen waar nodig extra maatregelen. Door samen te werken, vooruit te kijken en rekening te houden met elkaar zorgen we er samen voor dat er voldoende voorraad is en je de levering krijgt op het moment dat je wilt. We bedanken jou als klant voor je flexibiliteit en begrip.
Heb je vragen, neem contact op met je Oosterberg contactpersoon. We denken graag met je mee!
Terug naar Corona
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl