Universele armaturen van de serie ALMA

november 19, 2019

Met de wand- en plafondarmaturen van de serie ALMA presenteert ESYLUX een nieuwe LEDverlichtingsoplossing die uitermate geschikt is voor het moderniseren van  gangen, trappenhuizen, foyers en bergruimtes.

Een optioneel geïntegreerde, onzichtbare bewegings- en lichtsensortechniek garandeert een energie-efficiënt gebruik, terwijl beschermingsgraad IP65, slagvastheidsklasse IK10 en een nuldoorgangsschakeling voor een lange levensduur zorgen.

Robuust en elegant met intelligente ingebouwde techniek

De ronde armaturen beschikken over een gebogen, opaalwitte diffusor, waarachter elektronische intelligentie schuilgaat: Een hoogfrequente bewegingsmelder met geïntegreerde lichtsensortechniek, die het licht alleen activeert  wanneer zich mensen in de buurt bevinden en het aanwezige omgevingslicht onvoldoende is. De detectiehoek bedraagt 360 graden, het bereik 15 meter in diameter. Deze kan evenals de nalooptijd en helderheidswaarde via draaibare potentiometers trapsgewijs aan de plaatselijke omstandigheden worden aangepast. De relaisbesparende nuldoorgangsschakeling zorgt voor een hoge verwachte levensduur van de techniek. Voor een eenvoudige aansluiting van meerdere armaturen, beschikken deze over een voorgeïnstalleerde doorbedrading via een insteekklem. Indien gewenst kunnen ook ALMA-armaturen zonder ingebouwde sensor aangesloten worden. De armaturen zijn verkrijgbaar met een lichtkleur van 3000 of 4000 K.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl