Universele afstandsbediening ESYLUX

september 23, 2019

De ESY-Pen is een multifunctioneel apparaat voor inbedrijfname, afstandsbediening, lichtmeting en projectbeheer. Zijn Bluetooth-functionaliteit maakt communicatie tussen mobiele apparatuur en de intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen van ESYLUX mogelijk, onafhankelijk van fysieke interfaces. Daarmee vervangt de ESY-Pen de afstandsbediening Mobil-PDi/MDi Universal.

Bluetooth-functionaliteit

De bediening van apparaten op afstand via een app en Bluetooth is tegenwoordig op veel plaatsen al de norm. Bij de intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen van ESYLUX wordt dit nu ook werkelijkheid met de ESY-Pen.

Brugfunctie voor eenvoudige configuratie en projectbeheer

Door zijn brugfunctie maakt de ESY-Pen directe communicatie tussen mobiele apparatuur, aanwezigheidssensoren en lichtsystemen van ESYLUX mogelijk. Hierdoor kunnen geïnstalleerde apparaten eenvoudig en handig via de ESY-app worden geconfigureerd en in bedrijf worden genomen.

Projectbeheer

In combinatie met de app wordt de ESY-Pen een mobiele projectbeheerder. Configuraties van hele projecten kunnen via de app worden opgeslagen en later weer worden opgevraagd – voor maximaal 64 ruimtes per etage. Dit zorgt niet alleen voor een beter overzicht, het maakt ook een eenvoudige overdracht van opgeslagen parameters naar gelijksoortige producten of ruimtes mogelijk via cloning.

Geïntegreerde lichtsensor voor optimaal meten en regelen

De geïntegreerde lichtsensor van de ESY-Pen heeft twee functies. Enerzijds maakt hij het gebruik van een afzonderlijke luxmeter bij de inbedrijfstelling overbodig. En daarnaast zorgt hij tijdens bedrijf zelf voor een bijzonder nauwkeurige lichtmeting en -regeling. Als tafelapparaat in het laadstation op het werkvlak meet hij precies daar het licht waar dat bepalend is voor de visuele taak.

Eenvoudige afstandsbediening op de werkplek

Een eindgebruiker kan de ESY-Pen via drie knoppen op de behuizing in het laadstation als eenvoudige afstandsbediening gebruiken. Afhankelijk van het aangestuurde sensortype kan het licht met de pen worden in- of uitgeschakeld en gedimd. Bij de ESYLUX ELC-verlichtingsoplossingen met het energie-efficiënte Human Centric Lighting van SymbiLogic kan ook de lichtkleur naar wens worden gewijzigd. Bij apparaten met vooraf ingestelde scènes kunnen deze ook eenvoudig met één druk op de knop worden opgeroepen.

Maak gebruik van de actuele actie in Elektro & Zo. nr. 73!
https://www.esylux.nl/esy-pen/

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl