Uitbreidingen in het OPPLE Smart Lighting assortiment

september 23, 2019

  Sinds de introductie van Smart Lighting in maart 2018, zijn er al veel projecten naar tevredenheid geïnstalleerd met het draadloze, op Bluetooth gebaseerde verlichting systeem van OPPLE Lighting. In navolging op de reeds bestaande Smart versies van de OPPLE Slim Panels, Zenith en Downlights Performer breidt OPPLE haar assortiment uit met een drietal nieuwe Smart panels: LED Panel Monza, LED Panel Sydney en LED Lima.

LED Panel Monza

Architecturaal LED Panel met directe/indirecte verlichting. Door het unieke optiek heeft het armatuur een zeer stijlvolle uitstraling en een lage verblinding, waardoor deze uitermate geschikt is voor kantoorapplicaties (UGR <19).

LED Panel Sydney

Nog een toevoeging aan het Smart Lighting assortiment is het krachtige LED Panel Sydney. Door zijn design met 2 rijen LEDs voorzien van unieke lens met micro-optiek zeer geschikt voor strakke plafonds. In combinatie met de robuuste metalen behuizing zorgt dit armatuur voor een moderne look van uw kantooromgeving.

LED Lima

De LED Lima is een stijlvol, lineair armatuur, geschikt voor plafondmontage en pendelmontage. Het armatuur is volledig uit aluminium vervaardigd en door het strakke design wordt iedere werkplek, vergaderruimte of receptie van de juiste uitstraling voorzien.

Naast de reeds aanwezige Smart daglicht regeling, is onlangs de “Corridor Mode” toegevoegd aan het OPPLE Smart Lighting systeem. Deze Corridor Mode zorgt ervoor, dat het licht naar een gewenst lichtniveau gedimd wordt indien er niemand aanwezig is in de ruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld extra energiebesparing in gangen zonder dat het er pikdonker wordt. Dit geeft de gebruikers een veilig gevoel.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl