TRY LED, een innovatief lichtlijnsysteem voor de industrie

november 23, 2018

TRY LED is een innovatief lichtlijnsysteem, speciaal ontworpen voor de algemene verlichting in industriële omgevingen (productieruimtes, gangpaden en magazijnen) en grootwinkelbedrijven. TRY LED is speciaal ontwikkeld om te zorgen voor lichtkwaliteit in zowel nieuwe als bestaande installaties, waarbij energiebesparing en onderhoudsgemak voorop staan.

Dit veelzijdige en modulaire lichtlijnsysteem kan professioneel kunstlicht combineren met besturingssystemen die helpen bij energiebesparing en het aanpassen van het lichtbeeld naar uw persoonlijke wens.

De verschillende LED modules in combinatie met ultratransparante PMMA lenzen, creëren een maximale lichtopbrengst. Alle versies zijn leverbaar in dali/dim en met nood. De optieken van de module, met zeer groot visueel comfort, zijn: symmetrisch (S/W), symmetrisch extra-breed (S/EW) en dubbel asymmetrisch (2A/M). De TRY rail is tevens beschikbaar om te combineren met railspots voor accentverlichting.

Kent u onze LIGHT-PERFORMER® al?

Met deze tool stelt u snel en eenvoudig uw complete lichtlijn samen. Na het configureren heeft u alle benodigde gegevens om met één code de gehele lichtlijn te bestellen, een uitgebreide montagehandleiding te downloaden of de gegevens te exporteren naar uw lichtberekeningsprogramma.

TRY LED is nu extra voordelig geprijsd bij Oosterberg.

Naar de webshop

www.performanceinlighting.com

www.light-performer.com

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl