TRILUX Benelux opent nieuw pand in Amersfoort

maart 19, 2019

Inspiratie, smart

Onder het toeziend oog van meer dan honderd belangstellenden is donderdag 24 januari het nieuwe kantoor van TRILUX Benelux in Amersfoort officieel geopend.

Voor de officiële openingshandeling namen Willem Dammers, CEO van TRILUX Benelux en Mark Henrik Körner, CSO van de TRILUX Group een gigantische schaar ter handen waar-mee zij een lint doorknipten. De bezoekers hadden vervolgens ruimschoots de kans om in een ongedwongen sfeer alle ins en outs van het nieuwe kantoor te ontdekken. Willem Dammers is met recht trots op het nieuwe kantoor: “Het kantoor is voorzien van de nieuwste intelligente verlichtingsoplossingen van TRILUX op basis van Human Centric Lighting. Dit draagt bij aan een gezond bioritme en tevreden medewerkers, die optimaal ondersteund worden bij hun dagelijkse werk.”

Connected

Het nieuwe pand is volledig uitgerust met intelligente armaturen en sensoren. “Dit smart office concept is ontworpen door Quadrant4 en dankzij de  cloud based digitale services van LiveLink volledig intelligent gemaakt”, zo gaat Dammers verder. “Alle verzamelde data wordt overzichtelijk gepresenteerd in een building dashboard van Docc Control. We verzamelen onder meer informatie over luxwaarden, temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-waardes, branduren, dimstanden, schakelfrequenties en beschikbaarheid van werkplekken.”

Werkplek van de toekomst

Ook de werkplekken zelf zijn klaar voor de toekomst. “Wij hebben gekozen voor de slimme bureaus van Ahrend”, aldus Dammers. “Samen met Ahrend en TNO hebben wij ‘de werkplek van de toekomst’ ontwikkeld. Deze integrale hightech oplossing geeft de medewerkers per-soonlijke controle over de werkplek en faciliteert optimaal om productief en gezond te wer-ken. Uiteraard hebben wij deze innovatie nu toegepast in ons eigen kantoor.” Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen: http://www.trilux.nl/Nieuwsbrief

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl