Tijdbesparend monteren met de Wiska 407 kabeldoos

juni 8, 2020

Eenvoudige en tijdbesparende montage; daarmee scoren de COMBI kabeldozen, waaronder ook de COMBI 407. Met hun gebolde deksel bieden zij een hoop ruimte voor de installatie. Dankzij hun robuuste, weer– en UV–bestendige behuizing zijn ze uitermate geschikt voor buiten in wisselende en extreme weersomstandigheden. De COMBI kabeldozen zijn snel te bevestigen op een JMV schetsplaat voor montage op een kabelgoot. Ruim op voorraad bij de groothandel.

Voordelen COMBI 407 kabeldoos

  • 10% meer ruimte in de kabeldoos door het gebolde deksel
  • Opvallend goed weers- en UV-bestendig
  • Slagvast, breukvast, vlamvertragend en halogeenvrij
  • Geribbelde hoeken voor meer stabiliteit
  • Gecombineerde draad- en membraandoorvoer voor IP66 / IP67
  • Diverse snelle bevestigingsmogelijkheden voor schetsplaat of kabelgoot

 

Binnen én buiten toepasbaar

De COMBI boxen, met de bewezen tweecomponenten techniek, zijn bestand tegen de meest ongunstige weersomstandigheden. Ook in vochtige omgevingen, bijvoorbeeld in kassen, kan de COMBI 407 door zijn IP 66/IP67 beschermklasse goed ingezet worden. Door gebruik van een tweecomponentensiliconen-gel kan zelfs beschermklasse IP 68 (drukwaterdicht) bereikt worden.

Flexibele montage

De COMBI dozen beschikken over 6 gecombineerde draad- en membraandoorvoeren van M20 en een centrale M25 uitbreekopening (membraantechniek). Voor een eenvoudige wandmontage beschikken de COMBI dozen over 2 membraandoorvoeringen aan de achterzijde.

Diverse bevestigingsmogelijkheden

Met de snelmontagebeugel zijn de COMBI dozen eenvoudig en snel te monteren, ook op de JMV schetsplaat en kabelgoten. Verder zijn de kabeldozen met de niet-verliesbare roestvrije dekselschroeven snel te sluiten. Ook verzegeling is mogelijk. WISKA biedt ook innovatieve accessoires, onder andere een klemstrook voor schroefloze bevestiging en een DIN-rail kit.

Bekijk in ons productenportaal alle COMBI kabeldozen van Wiska.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl