Tijd besparen is de mentaliteit van een allround specialist

oktober 5, 2017

Luisteren naar de Klant

“Dat is het grote onderscheid in de markt. Niedax heeft de mogelijkheid om specifieke vragen te vertalen naar onze productie. Door goed te luisteren naar de markt en daarop in te spelen. Dit kan ook door onze internationale slagkracht.” Tijdbesparend is het item……

Niedax levert producten als tijdbesparende oplossing.

  • Draadgoten MTC met snelkoppeling, universele hulpstukken voor deze draadgoot.
  • Kabelgoten van 1 mm voor sneller werken.
  • Overspanningsgoten die heel veel tijd besparen in hallen en DC’s

Hiermee zetten wij een trend die de installateur tijd bespaart, het project tijd bespaart en door inzet van onze specialisten (Projectmanagers), de faalkosten minimaliseert.

Oermentaliteit

Tunnels, boorplatformen, spoorlijnen, Industrie, energiecentrales; je kunt het zo gek niet bedenken of de NIEDAX Group is erbij betrokken. Ze leveren kabeldraagsystemen in alle soorten en maten, voor alle markten. In staal, aluminium en glasvezelversterkt polyester. De strategie is even simpel als alomvattend: Niedax is van alle markten thuis.

“Na bijna 100 jaar is de mentaliteit van het familiebedrijf onveranderd gebleven: ‘Met de voeten in de klei de best mogelijke producten maken’. Aangevuld met de stelregel: ‘Wat we beloven, doen we ook!’ Het klinkt gek, maar dat soort betrouwbaarheid is bijzonder in de markt.”

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl