Theben lanceert haar eigen KNX-website

juni 7, 2019

KNX heeft zich al lang als de wereldwijde standaard in de woning- en gebouwautomatisering bewezen. Theben werd als een van de eerste bedrijven lid van de Association en heeft als lid van het Executive Committee actief invloed op de verdere ontwikkeling van de KNX-technologie. KNX is voor Theben een van de speerpunten en daarom werd het tijd voor een ‘eigen’ KNX-website. De website http://theben-knx.nl/  is vanaf nu online.

KNX – een technologie en oneindig veel mogelijkheden

Het voordeel van een KNX-installatie is veelzijdig. Met KNX kunnen alle gebouwfuncties aan elkaar gekoppeld, geprogrammeerd en aangestuurd worden. Van verwarming, ventilatie en binnenklimaatregeling via verlichting en zonwering tot aan alarm-, beveiligings- en informatiesystemen. Al deze functies kunnen automatisch via intelligente sensoren worden aangestuurd en handmatig met schakelaars in de ruimtes of centraal via een visualisatie worden bediend – thuis of mobiel via smartphones of tablets.

KNX -oplossingen, -voorbeelden en -producten

Binnen de website behandelen we drie thema’s: KNX – in de praktijk, KNX – functionaliteiten en KNX – producten. Bij het thema ‘in de praktijk’ zoomen we in op KNX algemeen. Wat is KNX, wat houdt het programmeren in en de kosten en baten. Bij het thema ‘functionaliteiten’ laten we zien wat er mogelijk is met KNX. Zoals bijvoorbeeld lichtregelen met dimfunctie. Onder het thema ‘producten’ lichten we de Theben KNX-producten verder toe.

Bekijk de nieuwe website www.theben-knx.nl .

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl