Systeem Design en D-Life: afdekramen die ruimte creëren

juni 15, 2018

Schneider Electric introduceert het nieuwe Systeem Design; een nieuwe serie schakelmateriaal en afdekramen. Om de schakelaars en wandcontactdozen perfect te laten passen bij ieder interieur heeft Schneider Electric ook een bijpassende reeks afdekramen geïntroduceerd: D-Life.

Systeem design

Systeem Design biedt een compleet systeem met een passende oplossing voor elke ruimte. Systeem Design is flexibel, heeft een eigentijds ontwerp en biedt innovatieve functies voor elk type gebouw. Traditionele en nieuwe functies kunnen gecombineerd worden. Met de modulaire opbouw, bestaande uit een inbouwelement, centraalplaat en afdekraam, kan elke functie geïnstalleerd worden in
de gewenste kleur. Het grote oppervlak (71*71mm) maakt het design bovendien erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
De producten zijn gemakkelijk te installeren en maken elke woning comfortabeler, veiliger en energiezuiniger. Dankzij de integratie van Bluetooth kunt u uw installatie bedienen vanaf uw smartphone of tablet via de Wiser Room app voor Android en IOS.

D-Life afdekramen

De nieuwe D-Life afdekramen van Schneider Electric geven uw huis een stijlvolle afwerking. Het ontwerp maakt gebruik van vier verschillende materialen en is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. De Termoplast versie is verkrijgbaar in de kleur Lotuswit,
Sahara, Antraciet en Edelstaal. Daarnaast heeft het programma een authentieke variant in het glas, verkrijgbaar in het wit en zwart, en een uitvoering in steen. Voor de robuuste en stoere uitstraling heeft D-Life de metaal variant. De metalen afdekramen zijn verkrijgbaar in het champagne, nikkel en mocca. D-Life heeft praktische inzetstukken die vlak in het frame zitten. D-Life heeft een klassiek en stijlvol design en heeft geen tussenbrug, waardoor schakelmateriaal verandert in kunst met een functionele eigenschap.

Voor meer informatie over Systeem Design en D-Life: www.schneider-electric.nl

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl