Sylvania RTS (Rail Trunking System) lichtlijnsysteem

juni 29, 2022

RTS van Sylvania is een compleet, veelzijdig lichtlijnsysteem waarmee grote ruimtes zoals supermarkten, logistieke en industriële ruimtes efficiënt en effectief verlicht kunnen worden. De flexibele reeks heeft verschillende mogelijke lichtmodules die aan de meest diverse Eisen voldoen. Met RTS creëert u snel en eenvoudig een naadloze lichtlijn.  

Het RTS-systeem heeft een eenvoudig ontwerp en is energiezuinig en onderhoudsarm.  Het is de perfecte oplossing ter vervanging van conventionele verlichtingssystemen, die eenvoudig en zonder gereedschap geïnstalleerd kan worden.  Om het systeem optimaal op de noden af te stemmen zijn diverse nood-, DALI- en sensoropties beschikbaar.

De basis heeft een esthetische vormgeving met een gestroomlijnd, hoekloos ontwerp en  vervangbare lichtmodules. De voorbedrade draagrails garanderen een zeer korte installatietijd ter plaatse.  Het stalen railsysteem is vervaardigd van hoogwaardig staal voor voldoende stijfheid en is afgewerkt in RAL9016 wit.  De voedingsrails zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: 5, 8 en 12-aderig (2,5mm) voor een optimale samenstelling van uw lichtplan, ook voor DALI en noodversies. Het systeem is uiterst efficiënt, met lage bedrijfskosten, maar bovendien biedt RTS de mogelijkheid tot lichtsturing.  Met de sensormodule kunt u de lichtopbrengst beheren en de energiekosten nog verder verlagen.

Eén van de grote voordelen van het systeem zijn de vele accessoires die beschikbaar zijn om te voldoen aan de meest veeleisende wensen. De diverse optieken bieden een grote productflexibiliteit, ongeacht de installatiehoogte en zorgen voor een lage verblinding, bij een gelijkmatige verlichting én een hoge output.  Volgende optieken en bundels zijn beschikbaar : smalstralend, breedstralend, dubbel asymmetrisch, links asymmetrisch en rechts asymmetrisch.  Met hoekstukken en T-stukken kunt u snel en eenvoudig structuren maken die perfect passen in uw project. RTS heeft een verwachte levensduur van 120.000 uur L70B50!  Eens geïnstalleerd heeft u er dus geen omkijken meer naar. Sylvania heeft bovendien een handige Sylvania rekentool voor het snel en correct samenstellen van uw lichtlijnproject.

Meer informatie

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl