SylSafe LED, een compleet noodverlichtingsassortiment

mei 8, 2017

Concord SylSafe LED armaturen worden aangeboden in opbouw-, inbouw- of pendelversies, voor vluchtwegverlichting en –signalisatie. 

SylSafe LED hebben een autonomie van 3 uur en stellen gebruikers in staat het gebouw op een snelle en veilige manier te verlaten in geval van calamiteiten. Alle armaturen uit beide reeksen voldoen aan de geldende Europese normen (EN 1838 / EN-IEC 60598-2-22 / EN-ISO 7010).

Concord biedt met deze reeks een brede waaier aan producten aan. SylSafe Curve LED IP65 en SylSafe LED IP65 zijn LED opbouwarmaturen met een lichtopbrengst van 135lm, ook beschikbaar in een DALI/zelftestuitvoering. Sylsafe Slim Wall en SylSafe Wall zijn IP20 wandopbouwarmaturen met een pictogram respectievelijk zichtbaar tot 25m en 36m.  De SylSafe Surface armaturen kunnen zowel met wand- als plafondbeugel gemonteerd worden alsook als pendel met optionele pendelset.  Een echt pendelarmatuur is SylSafe Suspended, met een pictogram zichtbaar tot 32m.  Daarnaast zijn er nog de beide SylSafe Inbouwversies voor permanente plafondinbouwsignalisatie en de SylSafe Twin Flood met 2x3W LED flood schijnwerpers.

Met die nieuwe totaalaanbod biedt Concord producten aan voor elke denkbare toepassing !

Direct naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl