SylBay LED - Ongelofelijk efficiënt, 100.000 uur lang

mei 15, 2017

SylBay LED is Sylvania’s meest efficient Highbay reeks tot op heden. Een perfecte balans tussen vorm en functionaliteit. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en de separate behuizing voor voeding en LEDs, heeft Sylbay LED een zeer lange levensduur van 100.000 uur (L90B10), met een hoge lichtopbrengst tot 37.700lm en een hoog rendement tot 140 lm/W.

Sylbay LED armaturen zijn ongelofelijk licht in gewicht voor een highbay armatuur – de single body versie weegt slechts 4,6kg (<18.817 lm) terwijl een ander armatuur van dit type makkelijk 24kg weegt. Doeltreffende optieken helpen te voldoen aan EN 12464-1 laagluminantie vereisten, perfect voor UGR22 lichtplannen en voor gebruik bij hoogbouwstelling in magazijnen of productieomgevingen met hoge gelijkmatigheid en een maximale tussenafstand tussen de armaturen.   De armaturen zijn IP65; stofdicht en beschermd tegen lagedruk waterstralen en hebben beschermingsfactor tegen impacts  IK08.  Het ontwerp met vinnen leidt het  stof of stofdeeltjes door het product heen zodat dit niet bovenaan het armatuur opbouwt.  Dankzij het robuuste en duurzame ontwerp is de reeks geschikt voor productie- en assemblagesites, magazijnen en grote hypermarkten.

Daarenboven biedt Sylbay LED een zeer lange levensduur van 100.000 uur en maakt de reeks het mogelijk bijkomende energiebesparingen te realiseren tot 30% door middel van slimme sturingen en het gebruik van een optionele ingebouwde sensor.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl