Start Waterproof – Robuust en duurzaam

juli 9, 2018

START Waterproof LED is de ideale vervanging voor T5 en T8 armaturen die u ook nog eens flinke energiebesparingen oplevert. De behuizing en diffusor van deze armaturen is vandaal-, water- en stofbestendig, met beschermingsgraad IP65 en een schokbestendigheid IK08. De diffusor met lineaire prismastructuur optimaliseert de lichtverdeling en vermindert tegelijkertijd hinderlijke verblinding.

De reeks is uitgerust met geïntegreerde LEDs, en is beschikbaar in diverse lengtes: 600mm, 1200mm en 1500mm in een enkele of dubbele behuizing met kleurtemperatuur neutraalwit (4.000K) en koelwit (6.500K).  De armaturen hebben een hoog systeemrendement tot 132lm/W en een levensduur van 50.000 uur. Nieuw zijn versies met voorgemonteerde quick connector (QC)(Stucchi) voor ultiem installatiegemak.

Voor extra kostenbesparingen zijn er versies beschikbaar met DALI drivers en geintegreerde MicroWave aanwezigheidssensor (uitsluitend aan/uit).  Ter vervollediging van de reeks zijn er ook versies met noodbatterijen met een autonomie van 3 uur.

Start Waterproof armaturen hebben een slagvaste polycarbonaat behuizing (IK08) bij 1200 & 1500mm versies.  De behuizing van de 600mm versies is uitgevoerd in GRP – glasvezel versterkt polyester. Alle armaturen hebben een extra vlakke diffusor uit UV-gestabiliseerd polycarbonaat, waardoor er geen verkleuring is in de tijd. Plafondmontage is uiterst eenvoudig dankzij de roestvrijstalen bevestigingsbeugels.  De reeks is ook geschikt voor pendelmontage en op aanvraag is een doorvoerbedradingsset beschikbaar.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl