Start Waterproof LED

De nieuwe generatie waterdichte armaturen van Sylvania

januari 10, 2017

De nieuwe Start Waterproof LED is een reeks industriële waterdichte armaturen die een ideale oplossing kunnen bieden voor overdekte garages, opslagruimtes, industriële toepassingen en installatie onder luifels.

Start Waterproof LED levert de meest prijsgunstige verlichtingsoplossing met uitstekende prestaties tot 8500lm (lumenoutput armatuur bij de dubbele versie 6500K). De LED-armaturen zijn beschikbaar in enkele en dubbele uitvoeringen met lengte 662mm, 1265mm en 1565mm, zowel met kleurtemperatuur neutraal wit (4000K) als koelwit (6500K).

Start Waterproof LED beschikt over een opalen diffusor voor een comfortabel lichtbeeld met lage verblinding en een uniforme lichtdistributie. De UV-gestabiliseerde polycarbonaat behuizing (IK08, IP65) en diffusor verhinderen bovendien gele verkleuring na verloop van tijd. Pendelen van de armaturen is mogelijk mits gebruik van de geschikte accessoires. Start Waterproof LED armaturen hebben een lange levensduur van 50.000 uur bij 70% lumenbehoud (L70). De nieuwste LED-technologie zorgt voor een energie-efficiënte oplossing met lagere onderhoudskosten.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl