START Panel Multipower

maart 31, 2020

Optimale efficiëntie door instelbaar vermogen en lichtniveau START Panel LED is een uiterst efficënte reeks led panelen, ideaal voor toepassing in kantoren, vergaderzalen, gangen en andere algemene binnenverlichtingstoepassingen.

De reeks heeft een nieuwe Multipower functionaliteit waarbij de lichtstroom van het paneel tijdens de installatie aangepast kan worden aan de wensen van de klant, door middel van een eenvoudige schakelaar. Het vermogen kan met de multi-power driver ingesteld worden van 12W tot 36W en de lichtstroom van 1825lm tot maar liefst 5100lm (standaard 4000K versie), om tegemoet te komen aan al uw wensen met één enkel product.

Het ‘backlit’-led panel van de nieuwe START Panel Multipower heeft – vergeleken met ‘edgelit’-panelen – nog steeds een superieur rendement tot maar liefst 146 lm/W met gelijkmatige lichtverdeling voor hoog lichtcomfort. Desondanks hebben de panelen een beperkte impact in het plafond dankzij een  inbouwdiepte van 63mm. Voor gipsplafonds is een inbouwkader beschikbaar als accessoire.

START Panel Multipower wordt aangeboden in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K, alsook in UGR<19 versies conform aan EN12464-1, geschikt voor de meeste kantoortoepassingen. Bovendien is voor deze reeks ook een noodunit beschikbaar, zodat u een project volledig met START Panel Multipower in kunt vullen.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl