Start Highbay

Energiezuinig met lange levensduur. De perfecte oplossing

januari 16, 2018

Met een levensduur van 50.000 uur, een garantie van 5 jaar en uiterst energie-efficiënte LED technologie, kan Start Highbay uw werkingskosten en energieverbruik drastisch doen dalen.

Onze Start Highbay reeks biedt energiezuinige industriële LED armaturen met een hoog rendement en een lange levensduur. De reeks biedt aanzienlijke energiebesparingen en kan uw werkingskosten en energieverbruik drastisch doen dalen, bij het vervangen van 250-400W HID armaturen of in een nieuwe installatie. De armaturen kunnen ook gebruikt worden met een PIR sensor die tot 10 armaturen op 1-10V kan aansturen en waardoor het energieverbruik nog verder daalt.

De armaturen worden aangeboden in 3 verschillende lumenpakketten (13klm, 19,5klm, 26klm) en 2 verschillende bundelhoeken (60º en 90º). Ze zijn bovendien beschikbaar in kleurtemperaturen neutraal wit (4.000K) en koelwit (6.500K) en leveren een heldere lichtkwaliteit die de productiviteit ten goede komt in combinatie met een lange levensduur van 50.000 uur (L70B50) en een garantie van 5 jaar. Dit biedt u volledige gemoedsrust, want er is minimaal onderhoud nodig waardoor het risico op onderbrekingen of hinder aanzienlijk vermindert. Door de lage verblinding (<25) en een werkingstemperatuur van – 30º tot +50º worden deze armaturen aanbevolen voor industriële toepassingen.

De reeks kan bovendien uitgerust worden met extra accessoires zoals diverse reflectoren (aluminium, zwart aluminium of perspex) en bevestigingsbeugels voor gebruik in diverse niet-gependelde toepassingen.

Start Highbay werd ontwikkeld als energiezuinige oplossing met een lange levensduur, waardoor het de eerste logische keuze is van elke installateur en aannemer.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl