Oosterberg Nul Op de Meter-oplossing tijdens Solar Solutions 2018

maart 9, 2018

Oosterberg verwelkomt u graag samen met haar kenniscentrum Hadec op 21 en 22 maart 2018 op Solar Solutions International in de Expo Haarlemmermeer. Solar Solutions is de grootste vakbeurs op het gebied van zonne-energie in de Benelux. Van zonnepanelen tot zonneboilers, van micro-omvormers tot dakliften, van montagematerialen tot opslagsystemen én in 2018 met de uitbreiding naar opslagsystemen en smart home automation. Solar Solutions Int. geeft in één dag een helder overzicht van aanbod van het gehele aanbod.

Oosterberg Nul Op de Meter oplossing op Solar Solutions
De O-Nom Box is een intelligente unit die in de basis werkt als monitoringssysteem. Door kWh-, water, gas en/of warmtemeters op de Box aan te sluiten worden gebouwgebonden installatieonderdelen gemonitord. Het maakt niet uit of het bestaande, All Electric of een gasinstallaties betreft. De O-Nom Box is voor meerdere doeleinden inzetbaar. Het kan u helpen met het levensloopbestendig maken van woningen en/of gebouwen. Gecombineerd met een intelligentie-component in de vorm van bediening en beheer, kan er nog meer van comfort gebruik worden gemaakt. U kunt daarnaast op elk moment aflezen wat het energieverbruik is en het watergebruik.

Hadec
HADEC Innovatie toont op Solar Solutions een breed palet aan innovatieve duurzame producten en diensten. Naast natuurlijk zonnepanelen, o.a. van het Duitse Sonnenstromfabrik, én, exclusief in Nederland, de zonnepanelen van Honeywell, zijn ook de Hantiles (zonne-dakpannen), Hanergy’s nieuwste dunne film-toepassing, te bewonderen op de stand. Door de toepassing van dunne film in de glas-glas dakpannen is het gehele gebogen oppervlak van de dakpan te gebruiken en worden dus ook serieuze rendementen gehaald.
Voor monitoring en energie-management biedt HADEC Smappee, een plug&play oplossing die in één oogopslag inzicht geeft in individuele stroomconsumptie van ieder huishoudelijk of zakelijk apparaat en op afstand bedienbaar is.
HADEC biedt naast producten ook de PV Configurator, een tool die installateurs in staat stelt snel complete legplannen te maken, inclusief omvormer-configuratie en stringverdeling. En het resultaat kan als uitgebreide offerte door naar de eindklant. Op de HADEC stand zijn er dagelijks workshops om te leren werken met de tool.

Wij zijn erbij, u ook?

Registreer u direct voor gratis toegang tot Solar Solutions met code 18ticket629.
U bent van harte welkom op stand D6 van Oosterberg en kenniscentrum HADEC.

Registreren

Terug naar O-Nom
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl