Snel bevestigen met KPO en spijkerclips van JMV

september 21, 2021

Bevestig je installatiebuizen, pijpen en draden gemakkelijk en snel met de KPO en spijkerclips van JMV.

Dankzij de installatietechnische oplossingen van JMV kun je met minder inspanning, meer meters afleggen. De producten worden namelijk ontwikkeld vanuit de praktijk, waarbij het uitgangspunt altijd een slimme en snelle installatie is.

KPO

De opendrukzadels van JMV (KPO) zijn de ideale klembeugels voor opbouwmontage van elektrobuizen. Het drukzadel is geschikt voor universele bevestiging van meerdere soorten buizen met behulp van zelftappende schroeven of slagpluggen. Door het slobgat zijn de drukzadels verstelbaar en eenvoudig te koppelen. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en diametermaten en kunnen ook gebruikt worden voor koperen en PVC-leidingen.

Spijkerclip

Spijkerclips zijn een veelvoorkomend bevestiging- en installatiemateriaal. Hiermee bevestig je eenvoudig en snel een elektrabuis, maar ook kun je met spijkerclips eenvoudig draden bevestigen. De JMV spijkerclip is gemaakt van hoogwaardig kunststof HDPE, waardoor het een sterke en duurzame oplossing is voor elke spijkerbare ondergrond. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en in een kunststof en een metalen variant. Waar buizen onder spanning staan of waar een grotere klemkracht wordt vereist, is de verzinkt stalen uitvoering van de spijkerclip een geschikte optie.

Spijkerclip PRO

Voor nog strakker bevestigen heeft JMV de Spijkerclip PRO. Deze spijkerclips zijn voorzien van een uitsparing waardoor ze strakker naaste elkaar geplaatst kunnen worden en dus minder ruimte nodig in beslag nemen. Omdat ze naast elkaar geplaatst dezelfde hartafstand (h.o.h.) hebben als automatenkasten en lasdozen lijnen de buizen en automatenkasten mooi op.Daarnaast is de Spijkerclip PRO ook nog eens geschikt voor zowel flex- als installatiebuis. De geïntegreerde flexbuisvergrendeling maakt doorschuiven onmogelijk.

Bestel vandaag nog de bevestigingsmaterialen van JMV via de webshop.

Direct naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl