SMARTair Openow

Nòg meer mogelijkheden om de deur mobiel te openen

juni 8, 2020

Over SMARTair Openow

Openow is de handige mobiele oplossing voor SMARTair draadloze sluitsystemen. Hierbij worden sleutels en passen vervangen door veilige inloggegevens die zijn opgeslagen op de smartphone van de gebruiker. Om de deur te openen houdt u simpelweg de telefoon tegen de ingebouwde RFID-lezer. Met de Openow-app heeft u dus altijd uw sleutels in de buurt, mits u uw telefoon bij u heeft. Handig en wel zo veilig!

De voordelen

Facilitair managers zijn veel minder tijd kwijt aan toegangsbeheer wanneer ze traditionele toegangskaarten en -druppels vervangen door de Openow-app. En omdat Openow en de SMARTair TS1000-software alles afhandelen, vormen vertragingen bij het uitgeven of intrekken van ‘kritische’ sleutels niet langer een risico. Daarnaast hoeft men fysieke identificatiedragers niet langer te verwerken of bij te houden en zijn programmeerapparaten overbodig. Tot slot zijn de wachtrijen bij de receptie voor het verkrijgen van identificatiedragers verleden tijd. Ideaal!

Vernieuwde Openow app

Om de beveiliging nòg efficiënter te maken, is de Openow-app voor SMARTair onlangs vernieuwd! Deze omvat nu ook Update on Card-functies welke additionele en krachtige mogelijkheden speciaal voor beveiligingsmanagers biedt. Denk aan het toevoegen van een online functionaliteit aan uw offline sluitplan. En dat zonder dat hiervoor speciale wall-updaters of communicatiehubs hoeven te worden geïnstalleerd.

Handige rapportages

Elke keer dat een gebruiker een SMARTair-deur opent met Openow, worden alle data en gebeurtenissen gerapporteerd in de software. Hierdoor worden beveiligingsmanagers op de hoogte gebracht van handige informatie. Denk hierbij aan deurhandelingen, batterijstatus en meer.

Wilt u meer weten?

Bekijk de video, download gratis de SMARTair Openow brochure of neem contact met ons op:

Asso Abloy Nederland BV, tel. 088 639 4600

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl