SMART NAAR C-LABEL MET OPPLE Lighting

februari 17, 2020

OPPLE biedt een ruim assortiment met verlichtingsoplossingen waarmee je een kantoor een stapje dichterbij het C-label* brengt. Er zijn diverse mogelijkheden om over te stappen naar LED verlichting, van een eenvoudige oplossing tot een draadloos regelbare oplossing op basis van Bluetooth. OPPLE Lighting biedt LED-verlichting van uitstekende kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

*Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit. Het bevoegd gezag treedt als handhaver op bij overtreding van de Energielabel C-verplichting. Het bevoegd gezag is meestal de gemeente waar het kantoorgebouw is gevestigd. Meer informatie over dit bouwbesluit vind je op de website van Rijksdienst van Ondernemend Nederland.

OPPLE kan je helpen om een eerste stap te zetten richting het C-label*.

Er zijn diverse opties, waarmee je al snel minimaal 60% energie bespaart:

  • Je kunt de conventionele verlichting een-op-een vervangen door LED verlichting. Daarbij heb je dan de keuze tussen standaard LED armaturen of een dimbare oplossing door middel van Dali of 0-10V.
  • Wil je besparen in installatiekosten en tevens profiteren van gebruiksgemak, dan zijn de Smart LED oplossingen voor jou het meest geschikt. De armaturen worden direct vanuit de verpakking gemonteerd en op het stroomnet aangesloten. Er zijn geen extra kabels of gateways nodig. Alle armaturen kunnen met de OPPLE Smart Lighting app of draadloze schakelaar worden bediend. Met de OPPLE Smart sensoren kan extra energie worden bespaard.

Wil je zelf ervaren hoe het is om met onze bluetooth producten te werken? OPPLE heeft een Smart Kit samengesteld met daarin 4 Smart LED Panels 60x60cm 4000K, een Smart Sensor en een Smart Switch, gemakkelijk te bestellen met één code. Hiermee rust je snel en eenvoudig een standaard kantoor uit met een OPPLE Smart LED oplossing. Je ervaart zelf hoe eenvoudig de installatie is.
Heb je downlights nodig, dan heeft Opple ook een pakket met 6 LED Downlights HG 23W 4000K, een Smart Sensor en een Smart Switch samengesteld.

Wanneer u advies wenst voordat u een Smart box wil bestellen dan komt de Opple accountmanager graag bij u langs met een passend advies en daar hoort uiteraard een lichtplan en besparingsberekening bij.

Direct naar de webshop

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl