Slimmer en sneller werken met de voorgeconfigureerde Go Wireless pakketten

januari 21, 2019

Eaton’s Go Wireless pakketten maken de installatie van wandschakelaars die verlichting, zonnewering en ventilatie aansturen eenvoudiger, helpen u tijd te besparen en geven u de mogelijkheid uw omzet te verhogen. Elk pakket bevat een voorgeconfigureerde draadloze wandschakelaar en actor. De wandschakelaar kan overal geplaatst worden en bediend worden vanaf elke mogelijke plek.

Tijdrovend. Beperkt. Rommelig. Deze termen worden het meest geassocieerd met het aanbrengen van wandschakelaars en wandcontactdozen in woningen bij renovatie of nieuwbouw.

De Go Wireless pakketten van Eaton zijn geschikt voor het snel en betrouwbaar oplossen van de meest voorkomende gevallen, zonder extra leidingwerk.

U hoeft niet boren, sleuven te frezen of draden te trekken. Uw klant kan zelfs tijdens de klus nog veranderen van mening over de plaats van een schakelaar omdat deze met een kleine moeite kan worden verplaatst en geïnstalleerd.

Elk pakket bevat een voorgeconfigureerde draadloze wandschakelaar en actor. Deze kunnen overal geplaatst worden en bediend worden vanaf elke mogelijke plek, zelfs op een glazen wand. Ze zijn te gebruiken in combinatie met de meeste 55mm afdekramen van de bekende merken schakel-materiaal zodat ze altijd passen in het interieur van uw klant.

De pakketten:

  1. Wireless Switch All
  2. Wireless Dim All
  3. Wireless Shading
  4. Wireless Second Switch
  5. Wireless Ventilation
  6. Wireless Heating

Eaton’s Go Wireless pakketten kunnen dienen als basis voor een slim huis en u hiermee de mogelijkheid geven om aanvullende verkopen te realiseren bij uw klanten. “Master”-schakelaars kunnen geïnstalleerd worden om een groep verlichting  of zonneschermen aan te sturen, extra wandschakelaars kunnen worden toegevoegd en nieuwe ruimtes kunnen worden opgenomen in de installatie – dit alles in enkele minuten.

Meer informatie vindt u op www.eaton.nl/GoWireless

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl