Slimme verlichting voor het MKB

juni 1, 2018

Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ligt er een kans voor de installatiebranche om met slimme verlichting een veel betere beleving aan te bieden voor gebruikers en zo meer waarde toe te voegen.

In het MKB kom je vrijwel altijd verlichting tegen die met een schakelaar aan of uit gezet kan worden. Niet per werkplek, maar voor iedereen tegelijkertijd. Zodra je het licht wilt dimmen of werkruimtes anders wilt indelen, moet een installateur de bekabeling uitbreiden of aanpassen. Door de hogere kosten en onbruikbare werkruimtes tijdens installatie zien de meeste MKB’ers daarom af van vernieuwing.

Met Interact Pro biedt Philips een unieke oplossing. Met Interact Pro sluit je elk lichtpunt aan op de netspanning en kun je met behulp van een app alle werkruimten indelen en het gedrag van de verlichting eenvoudig instellen. Je hebt maximale controle over de lichtpunten zonder moeilijke bekabeling en configuraties.

De eerste installatie is niet anders dan bij normale verlichting. Spanning op de armatuur, ophangen volgens het lichtplan en klaar. Vervolgens hang je een gateway op die je aan het internet koppelt. Dan begint het spelen. Je laat de app alle lichtpunten, draadloze schakelaars en bewegingssensoren zoeken. Je definieert alle werkruimtes en koppelt elk armatuur of schakelaar aan een ruimte.

Zet de stap van LED-verlichting naar slimme verlichting en maak je bedrijf klaar voor deze innovatie en vernieuwende dienstverlening naar je klanten. Schrijf je in voor een demonstratie op; www.philips.nl/installateur

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl