Slim uitsparingen maken in gietbeton

juni 8, 2022

Met Pipelife betongiet cones maak je makkelijk uitsparingen in gegoten beton vloeren met houten of stalen bekisting. De Pipelife beton cones beschermen de buiseinden tijdens het storten, waardoor de buiseindes onbeschadigd blijven. Buizen kunnen vervolgens moeiteloos worden gekoppeld. De uitsparingskegels zijn er in twee uitvoeringen, een stervorm en een ronde vorm.

De unieke stervorm van de Pipelife beton cones maakt dat de zakeinden dichter bij elkaar kunnen worden geplaatst. Dat levert ruimtebesparing op in de groepenkast. Ook zorgt de stervormige uitsparing er voor dat het stucwerk zich nadien beter hecht aan de ondergrond.

De robuuste sparingskegels van Pipelife zijn gemaakt van hoogwaardige en volledig herbuikbare kunststof.
Pipelife beton cones zijn te gebruiken bij zowel houten als stalen bekistingen. De uitsparingskegels van Pipelife zijn feloranje van kleur, waardoor ze na het ontkisten duidelijk zichtbaar zijn.

De Pipelife beton cone is een slimme aanvulling op ons brede assortiment hulpstukken voor het aanleggen van elektro-installaties. Samen met onze aansluitbochten maken ze het installeren van de elektro installatie bij gegoten beton vloeren makkelijker.

 

————

Betoncone stervormig
Pipelife stervormige betongiet cone
EAN 08718892077568, Artikelnummer 1196901587p
Verpakking: 400 stuks per doos
Geschikt voor starre buizen 19mm
Toepassing: gegoten beton met houten of stalen bekisting

Betoncone rond
Pipelife ronde betongiet cone
Verpakking: 300 stuks per doos
Geschikt voor starre buizen 19mm
Toepassing: gegoten beton met houten of stalen bekisting

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl