Slim & snel installeren van verlichting? Dat doe je met Adels én Schnabl

september 21, 2020

Adels heeft een uitgebreid pakket aan snoeren in alle brandklasses, stekers, verdelers en schakelboxen. Door de verdere uitbreiding van het Adels pakket voor stekerbaar installeren kun je nu nog slimmer en sneller (verlichting) installeren. Denk hierbij aan de voorgemonteerde T-splitter of H-verdeler met snelmontage. Ken jij deze slimme producten al?

Met de T-splitter sneller (LED) armaturen monteren

De T-splitter is voorzien van Adels AC166 connectoren (male/female) en een 30 cm aansluitsnoer om (LED)armaturen eenvoudig te koppelen. Uniek is de 5-polige variant, voor een eenvoudige en nog snellere installatie van DALI aangestuurde armaturen.


Compact en snel voeding verdelen met de H-verdeler

De H-verdeler pas je toe om de voeding over armaturen en/of wandcontactdozen te verdelen. De compacte constructie is ideaal voor installaties waar beperkte ruimte beschikbaar is, zoals in holle wanden, langs kabelgoten of bij verlaagde plafonds. De kabels lopen mooi parallel zodat de installatie  altijd netjes kan worden aangelegd.

Uniek is bovendien de combinatie met Schnabl. Klik aan de onderzijde bijvoorbeeld de Schnabl ESD of ESV vast en de verdeler monteer je direct op beton, aan een kabelgoot of zakleidingplaat. Als dat geen slim en snel installeren is!

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl