Slim & Snel installeren met Hemmink

januari 16, 2018

Wat houdt dit concept in

Binnen het concept Slim & Snel installeren bundelt Hemmink nu de merken Adels, JMV, Schnabl en Wiska. Deze merken bieden modulair inzetbare producten die samen moeiteloos een efficiënte buis-, kabel of stekerbare installatie vormen. Denk bijvoorbeeld aan stekerbare kabels, stekerbare verdeelblokken, stekerbare kabeldozen, universele montageplaten, (schietbare) zadels en beugels.

Installatiegemak en tijdwinst

De producten zijn van hoge kwaliteit en vrijwel alle componenten zijn te bevestigen zonder gereedschap.  Dit betekent veel installatiegemak en  een enorme tijdwinst. Met weinig handelingen maak je snel veel meters of breid je een bestaande installatie gemakkelijk uit.

Van renovatie tot nieuwbouw

Het concept Slim & Snel installeren biedt jou veel voordelen op het gebied van materiaalgebruik, logistiek, beschikbare tijd en kennis en garandeert ook nog eens een verlaging van de faalkosten.

De vele combinatie- en toepassingsmogelijkheden van het concept zijn zowel geschikt voor renovatie- als nieuwbouwprojecten binnen de utiliteitsbouw, woningbouw, zorgsector of industrie.

 

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden met dit concept? Kijk dan op

www.watmaakjijmetschnabl.nl/snel-en-slim-installeren

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl