Skyline LED - Maximale lichtkwaliteit in een stedelijke omgeving

juli 3, 2017

Skyline LED is een uiterst efficiƫnt LED masttoparmatuur met een stijlvolle, compacte vormgeving, ontworpen als retrofit oplossing voor bestaande armaturen met gasontladingslampen (HID). Skyline LED is beschikbaar in een versie met asymmetrische of symmetrische lichtbundel, ideaal als algemene omgevingsverlichting of energiezuinige verlichting van parkeerterreinen.

Skyline LED gebruikt de nieuwste LED technologie en biedt dankzij het witte licht een hogere waargenomen helderheid vergeleken met traditionele lichtbronnen, met een betere gezichtsherkenning en een verbeterde kleurweergave voor een verhoogde veiligheid. Skyline LED is de ideale oplossing voor de verlichting van openbare ruimtes waar een gering onderhoud zeer belangrijk is.

Skyline LED biedt een rendement tot 148lm/W en een levensduur van 80.000 uur (L70B50). De compacte vormgeving en het geringe gewicht maken de installatie zeer eenvoudig. De armaturen hebben beschermingsfactor IP65 en IK08 en zijn hoofdzakelijk vervaardigd uit recycleerbare materialen.

www.feilosylvania.com/nl-nl/concord-skyline/

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl