Sinamics V20 regelaars nu op voorraad bij Oosterberg

maart 4, 2020

De Sinamics V20 regelaars zijn de kleinste Siemens regelaars op de markt, geschikt voor industriele toepassingen, zoals pompen, ventilatoren, compressoren en transportbanden.  Door een geïntegreerd C1 filter kan de V20 ook worden toegepast in een huishoudelijke omgeving zoals in fitness apparatuur, industriële wasmachines, koelvitrines en HVAC installaties. De regelaars blinken uit in eenvoudige bediening en robuust ontwerp.

Van 0,12 kW tot 1,5 kW bestond al langer de enkelfasige V20 regelaar, 200 tot 240Vac, met ingebouwd B filter waarmee de regelaar zonder aanvullende componenten toegepast mag worden in een publiek netwerk waar de hoogste eisen worden gesteld aan EMC afscherming. Met de nieuwe bouwgrootte FSAD zijn ook de regelaars van 2,2 en 3 kW standaard voorzien van dit B filter. Tegelijkertijd zijn de inbouwmaten van de regelaar met 40% gereduceerd waarmee aanzienlijke ruimte in de schakelkast kan worden bespaard. De V20 regelaars mogen strak naast elkaar in de kast worden gebouwd. Optioneel kan de regelaar worden voorzien van “Sinamics V20 Smart Access” module, waarmee het mogelijk wordt om de regelaar te benaderen via laptop of mobiel apparaat.

Sinamics V20 Smart Access

De Sinamics V20 serie frequentieregelaars zijn uitgebreid met een additionele module voor draadloze inbedrijfname, diagnose en bediening. De web-server module “Sinamics V20 Smart Access” is een klein apparaat voor draadloze toegang dat kan worden gemonteerd op de voorzijde van de regelaar. Hiermee krijgt de gebruiker toegang tot de regelaar via een beveiligde WIFI verbinding met laptop, tablet of smartphone voor functies als parameter setting, bewaking van foutmeldingen en motorstromen. De regelaar kan dus eenvoudig worden benaderd, zelfs als deze is geïnstalleerd in moeilijk begaanbare plaatsen.

De intuitieve gebruikersinterface maakt het mogelijk om snel en eenvoudig de regelaar in bedrijf te nemen via inbedrijfname wizards. Met de web-server technologie is er geen additionele data of software noodzakelijk, de reeds aanwezige web browser op het betreffende apparaat kan worden gebruikt.

Direct bestellen

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl