Schneider Electric breidt Altivar 320 aanbod uit met IP66 uitvoering

september 10, 2018

Schneider Electric heeft zijn aanbod van Altivar 320 frequentieregelaars uitgebreid met een uitvoering met verhoogde IP-bescherming speciaal ontwikkeld voor stofdichte en waterbestendige toepassingen. Hierbij is er keuze uit een uitvoering met (IP65) of zonder (IP66) geïntegreerde hoofdschakelaar.

Beide uitvoeringen bieden aanvullend de mogelijkheid tot aanpassing van het voorpaneel van de regelaar door de integratie van besturings- en signaleringseenheden in de 2 vrij beschikbare 22mm gaten. Met deze uitbreiding biedt de Altivar Machine ATV320 familie een volledig aanbod van IP20 en IP6X frequentieregelaars voor enkel- en driefasige synchrone en asynchrone motoren.

De Altivar Machine ATV320 serie is robuust, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te integreren in veelgebruikte automatiseringsarchitecturen en verschillende type besturingskasten.

 

Ongeëvenaarde flexibiliteit

  • Vereenvoudigde integratie dankzij de beschikbaarheid van twee bouwvormen, compact- en boekformaat. Hierdoor kunt u efficiënt gebruik maken van de ruimte in verschillende soorten besturingskasten.
  • Veelzijdig toepasbaar door de beschikbaarheid van een uitvoering met verhoogde IP-bescherming voor een (decentrale) plaatsing van de regelaar direct in de installatie dichtbij de motor.
  • Geavanceerde verbinding via verschillende netwerken, gebaseerd op Ethernet (Modbus TCP, Ethernet/IP, Profinet, EtherCAT) of serieel (Modbus RTU, CANopen, Profibus DP, DeviceNet).

 

Optimale prestaties van uw machine

  • Betrouwbare motorbesturing voor asynchrone en synchrone motoren en uitmuntende prestaties met een eenvoudige plug-and-play instelling.

 

Verlengde beschikbaarheid van uw machine

  • Continuïteit van uw machine is het resultaat van het robuuste ontwerp. De PCB’s zijn klasse 3C3 gecoat volgens IEC 61721-3-3, ter bescherming tegen corrosie in zware omgevingsomstandigheden. De frequentieregelaar is geschikt voor een ononderbroken werking bij een omgevingstemperatuur tot maar liefst 60°C.

 

Optimale machineveiligheid

  • Geïntegreerde veiligheidsfuncties voor eenvoudige applicatievereisten als Safe Torque Off (STO) en functies voor volledige controle, waaronder Safe Stop 1 (SS1), Safe Limited Speed (SLS), Safe Maximum Speed (SMS) en Guard Door Locking (GDL). Deze functies voldoen aan de machinerichtlijn 2006/42/EC en zorgen voor een vereenvoudigde certificering van uw machine.

 

ATV320 Compact

Ontworpen voor integratie in het machineframe

ATV320 Book

Ontworpen voor optimaal gebruik van kastruimte

ATV320 IP65/66

Ontworpen voor stofdichte en waterbestendige toepassingen

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl