Samos® PRO COMPACT, de nieuwste generatie veiligheidscontrollers

december 11, 2017

Wieland Electric heeft zijn samos® en samos® PRO-systeem uitgebreid met de samos® PRO COMPACT-serie. De samos® PRO COMPACT behoort tot de high performance veiligheidssystemen voor machinebouw en systeemengineering. Het systeem is universeel toepasbaar en toekomstbestendig. De grootste voordelen:

  • Compact ontwerp
  • Flexibel programmeerbaar
  • Uitgebreide functionaliteit
  • Variabele aansluitmogelijkheden

Compact

De samos® PRO COMPACT-module biedt tot twintig veilige ingangen en acht veilige uitgangen en is toch maar 45 mm breed. Met geïntegreerde USB, Ethernet en Industrial Ethernet-communicatie is dit de meest complete, compacte en flexibel programmeerbare veiligheids-PLC.

Flexibel programmeerbaar

De samos® PRO is flexibel te programmeren, door het nieuwe gratis programmeerhulpmiddel samos® PLAN 6, met geïntegreerde simulatie en logica-analyse. Het gratis samos® PLAN 6 softwarepakket controleert of u alles juist aansluit en helpt u met het creëren van de beste oplossing.

Uitgebreide functionaliteit

Door de uitgebreide functionaliteit, het compacte ontwerp en de gebruiksvriendelijke software, kan deze module vele verschillende veiligheidstoepassingen optimaal en kosteneffectief afdekken. Zonder extra inspanningen kan de module snel worden geïntegreerd in Ethernet-gebaseerde netwerken, zodat oplossingen kunnen worden geïmplementeerd voor onderhoud op afstand.

Variabele aansluitmogelijkheden

De samos® PRO COMPACT kan in kleine toepassingen zowel het safetydeel als het besturingsdeel verzorgen, maar indien nodig kunnen de nieuwe modules uit de COMPACT-familie ook worden uitgebreid tot 168 veilige ingangen / uitgangen. Daarom is samos® PRO COMPACT ook uitstekend geschikt voor middelgrote tot grote toepassingen.

Meer informatie?

Isolectra helpt installateurs hun kennis omtrent industriële installaties te vergroten en valkuilen te vermijden. Wilt u meer weten over industriële toepassingen of heeft u vragen over de samos® PRO COMPACT? Bel naar 010 -285 52 00 of mail naar ln.ar1670239574tcelo1670239574si@po1670239574okrev1670239574. Wij helpen u graag!

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl