Samenwerking Hager en Suited Products leidt tot uniek schakelmateriaal

mei 30, 2017

Hager is een samenwerkingsverband aangegaan met het bedrijf Suited Products. Hierdoor kan Hager een nog breder en extra bijzonder (maatwerk)aanbod aanbieden op het gebied van schakelmateriaal. Schakelmateriaal dat op ambachtelijke wijze wordt gemaakt.

Voor de luxere designseries van schakelmateriaal en haar maatwerkproducten zoekt Hager soms samenwerking met premium partners.

Het Nederlandse bedrijf Suited Products ontwerpt en ontwikkelt onder de merknaam Suit’d Suits eigenzinnige interieurproducten. De onderneming produceert afdekramen voor schakelmateriaal uit o.a. keramiek en porselein, met oog voor design en grote precisie.

De samenwerking zorgt voor zeer bijzondere schakelaars en wandcontactdozen die harmonieus matchen met het interieur.
Zo kunnen keramische afdekramen onder andere voorzien worden van handgeschilderd Delftsblauw. Een oud en specialistisch ambacht dat bij Suit’d® Suits een veelgebruikte techniek is, waarmee je echt mag spreken van individueel en uniek maatwerk. Hager kan met deze samenwerking een nog breder maatwerkaanbod bieden, waarbij u kunt rekenen op de kwaliteit die u van Hager mag verwachten.

Meer informatie over deze samenwerking kunt u lezen in de laatste uitgave van de Hager news vanaf pagina 40.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl