Ruimtebesparing voor paneelbouwers

april 2, 2019

Met de juiste kabelmarkering in de schakelkast bijzonder compact installeren. Creëer vandaag nog ruimte.

Als paneelbouwer hoeven wij u niet te vertellen wat succesvolle paneelbouw is. De essentie is natuurlijk ‘ruimte’. Door systematisch te werken bespaart u ruimte in de schakelkast, maar ook door professionele kabelmarkering. Voor dat laatste heeft HellermannTyton B.V. het perfecte assortiment.

Al tientallen jaren ontwikkelt HellermannTyton B.V. economische oplossingen voor kabels en bedradingen. Ze blijven zich vernieuwen op het gebied van kabelmarkering. Door continu de markt te observeren, veel mee te kijken met klanten en goed te weten waar hun behoeften liggen.

Van kabelbeveiliging en veilige kabelgeleiding, naar kabelmarkering tot systemen om kabels te bundelen. HellermannTyton B.V. heeft het product voor u. Wij geven u enkele voorbeelden van hun innovatieve oplossingen:

Kabelmarkering voor de paneelbouw
Naast ruimtebesparing zorgen de identificatieproducten van HellermannTyton B.V. voor een goed overzicht met deze markeringsproducten.

Tijdsbesparing met de Q-serie
Met hun kabelbinders uit de Q-serie bespaart u maar liefst 25% van uw tijd! Door de open kop kunt u de kabel(s) heel snel aanbrengen.

Betrouwbaar en keurig paneel met de bedradingskokers
Met de HelaDuct bedradingskokers kan de bedrading beter en effectiever gelegd worden. Hiermee bouwt u een paneel dat er keurig en professioneel uitziet, betrouwbaar is en onderhoudsvriendelijk voor de klant.

Bent u benieuwd geworden naar het complete assortiment specifiek voor de paneelbouw? HellermannTyton B.V. geeft u een volledig overzicht: https://www.hellermanntyton.nl/competenties/markten-en-industrieen/kabelmarkering-paneelbouw-bordenbouw

De HellermannTyton-groep
HellermannTyton B.V. is een van de 38 verkooporganisaties van de wereldwijd opererende HellermannTyton-groep. HellermannTyton is marktleider in innovatieve systeemoplossingen voor kabelmanagement, met een focus op installatietechniek, automotive, defensie, rail en luchtvaart. Distributiepartners vormen een onmisbare schakel in deze marktsegmenten. Sinds 2004 is HellermannTyton B.V. direct actief in België en Nederland middels hun verkoopkantoor in Amersfoort.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl