Robuust, flexibel, veilig: GEOS behuizing voor industrie en outdoor

oktober 18, 2018

GEOS is de nieuwe serie van industrie en outdoor behuizingen van Spelsberg. Wat onderscheidt GEOS van andere behuizingen? Het is bijzonder geschikt voor de installatie in ruwe of onbeschermde omgevingen.

GEOS is robuust: Hoogwaardig polycarbonaat zorgt voor UV- en chemische bestendigheid en voorkomt corrosie. Het kan temperaturen van -35°C tot + 80°C weerstaan. Ondanks het lage gewicht is de behuizing slagvast en gemakkelijk te bewerken.

GEOS is flexibel: De behuizing is in verschillende afmetingen beschikbaar en kan met behulp van componenten zoals montageplaten, DIN-rails en scheidingswanden eenvoudig op elk behoefte aangepast worden. In de behuizing zijn bevestigingspunten geïntegreerd voor een snelle en gemakkelijke montage binnen of buiten. Goed om te weten: Spelsberg ontwikkelt ook oplossingen op maat!

GEOS is veilig: Dankzij het “Drain Protect” principe is GEOS bijzonder weerbestendig. De behuizing beschikt over een afdichting van elastomeer, een overlappende deksel en goten voor het afvoeren van vocht. Om condensvorming te voorkomen, kan de behuizing met BEL Air beluchtingselementen uitgebreid worden.

Meer informatie over de GEOS behuizing is te vinden op https://www.spelsberg.nl/geos-industrie-outdoor-behuizing/

Oosterberg webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl