Renoveren met Regiolux Label C

september 13, 2019

Ieder kantoorgebouw groter dan 100m² moet in 2023 minimaal aan een label C voldoen (bron:rvo.nl). Een mogelijkheid om dat te behalen is het vervangen van de huidige verlichting door led verlichting.

Het plafond speelt hierin ook een belangrijke rol, voor een normaal systeemplafond van 60×60 of 300×1200 zijn genoeg oplossingen, van de eenvoudige, maar lichttechnisch zeer goede Panella naar de vertrouwde UEX LED en de nieuwe hoogwaardige Teno.

Bij bandraster plafonds speelt de afmeting een grote rol, deze zijn in het verleden in vele verschillende afmetingen en uitvoering geproduceerd.  Regiolux is in staat om voor deze specifieke maatvoering, nieuwe led armaturen te maken gelijk aan de bestaande afmetingen. Voordeel hiervan is dat uitwisseling één op één kan plaatsvinden. Ook is het mogelijk om deze armaturen gelijk “smart” te maken met sensoren, waardoor een nog groter besparing mogelijk is.

Renoveren van Lichtlijnen

Ook met reeds bestaande Regiolux lichtlijnen kan een enorme energiebesparing gerealiseerd worden. Oude lichtlijnen van het Type SMP/SPT kunnen worden voorzien van hedendaagse LED armaturen en vervangen hiermee de conventionele T8 armaturen. In principe kunnen alle LED armaturen van het huidige SDT systeem, geschikt worden gemaakt voor de oude systemen.

www.regiolux.nl

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl