REHAU Cable Management by OBO: kwaliteit verbindt

maart 12, 2020

Het is alweer ruim een maand een feit: REHAU Cable Management by OBO. Door de overname van het bedrijfssegment Cable Management van REHAU, is het huidige assortiment kabelkanaalsystemen van OBO flink uitgebreid. Op zoek naar slimme oplossingen voor de perfecte doorvoer van kabels? Zoek niet verder. OBO biedt voor ieder project de juiste oplossing.

Een greep uit de serie kabelkanaalsystemen van REHAU Cable Management by OBO.

Wandgoot SIGNA BASE

Het innovatieve kunststof wandgoot systeem SIGNA BASE maakt het mogelijk om grotendeels te installeren zonder gereedschap. Alles is modulair en exact op de werkzaamheden bij de installatie afgestemd. Het slimme wandgootsysteem SIGNA BASE is gereedschaploos & tijdbesparend: inbouwdozen worden door middel van één lichte duimdruk eenvoudig geplaatst. Wandcontactdozen kunt u eenvoudig buiten de wandgoot bedraden en van bovenaf plaatsen. Ook de deksel sluit u simpelweg door deze vast te klikken. Dit alles maakt dat dit wandgootsysteem zeer snel te monteren is.

Bedradingskoker CABLIX

De bedradingskoker CABLIX heeft zijwandperforaties die geschikt zijn voor dikkere draden tot maximaal 6 mm2, waardoor het wegbreken van één of meerdere zijperforaties niet meer nodig is. Alle CABLIX bedradingskokers zijn voorzien van standaard bodemperforatie. Leverbaar in diverse afmetingen en in twee kleuren: Grijs (voor standaard bedrading in schakelpanelen en besturingskasten) en blauw (voor bekabeling van intrinsiek veilige systemen).

Kabelgoot LE

Deze kabelgoot biedt een passende oplossing voor ieder project: standaard leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Door toevoeging van een beschermfolie op de deksel van de goot, kan de kabelgoot worden getransporteerd en gemonteerd zodat dat deze beschadigd of bevuild raakt. Door de folie pas vlak voor de oplevering te verwijderen, bent u altijd gegarandeerd van een perfecte oplevering, zonder deukjes en zonder stofresten.

www.obo.nl

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl