Regiolux - Uw partner voor lichtoplossingen

september 20, 2017

Regiolux verbindt haar succes aan drie factoren: competentie, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Regiolux- Uw partner voor lichtoplossingen

Regiolux staat als succesvol middelgroot familiebedrijf voor hoogwaardige verlichtingssystemen op het gebied van technische verlichting. Het bedrijf werd opgericht in 1952 en is gevestigd in Königsberg, Beieren. Onze succesvolle marktpositie is gebaseerd op een breed scala aan producten voor binnenverlichting. Met uitgebalanceerde verlichtingsoplossingen en verfijnde, energie-efficiënte verlichtingstechnologie kunnen we op projecten en individuele wensen reageren. Met deze productportfolio en “Made in Germany”-kwaliteit bieden wij onze partners wereldwijde ondersteuning.

Competentie – Kennis en ervaring overdragen

Competentie komt voort uit jarenlange ervaring. Het is de verworven kennis waarop onze klanten vertrouwen en waaruit een uitgebreide ondersteuning voortvloeit. Door intensief contact vinden we individuele oplossingen voor de meest diverse wensen, ook met betrekking tot welzijn, imago en duurzaamheid. Verlichtingsontwerpen gaan vaak verder dan technische normen en economische aspecten. In ons advies richten wij ons op het hele pakket aan wensen. Competentie komt vooral tot uiting in de productkwaliteit. Deze kwaliteit kunnen wij waarborgen door middel van onze inhouse-processen en VDE-erkende laboratoria. Een competente partner is in staat om de juiste oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken.

Flexibiliteit – Een concrete garantie voor succes

Als middelgroot bedrijf vormen korte besluitvormingslijnen en buitengewone flexibiliteit onze sterke punten. Hierdoor kunnen dat wij in harmonieuze samenwerking uw wensen snel en betrouwbaar in praktijk brengen. We komen met praktische oplossingen, volledig afgestemd op uw wensen. Zo kunnen ook grote opdrachten op korte termijn en op betrouwbare wijze worden uitgevoerd. Onze flexibiliteit als wendbaar bedrijf is uw garantie voor een gezamenlijk succes.

Betrouwbaarheid – Omdat partnerschap is gebaseerd op vertrouwen

Ons hele handelen en al onze waarden zijn uiteindelijk te herleiden tot dat ene woord – betrouwbaarheid. Onze competentie schept immers het vertrouwen in onze antwoorden. Flexibiliteit is alleen zinvol als de gemeenschappelijke doelstellingen ook op betrouwbare wijze kunnen worden bereikt. Dat is de reden waarom we continu aan onze operationele procedures werken. Ook voor onze producten geldt, dat deze dagelijks, gedurende een lange periode op betrouwbare wijze hun taken uitvoeren. Dat u ons altijd als uw betrouwbare partner ziet, is ons uitgangspunt voor een partnerschap op lange termijn. Dat is ons streven en dat is wat ons motiveert.

Bekijk hier het Regiolux assortiment

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl