WIBE ladderbanen de oplossing bij VDL Nedcar

Een goed product én logistieke flexibiliteit

nedcar_m4h0418

Toekomstige Mini-rijders zullen er niet bij stilstaan. Maar bij de productie van hun auto hebben de WIBE ladderbanen van Schneider Electric een rol gespeeld. De fabriek van VDL Nedcar in Born wordt opnieuw ingericht en Oosterberg begrijpt waar Engie behoefte aan heeft. Een goed product én logistieke flexibiliteit.

Oosterberg is een familiebedrijf: nauw betrokken bij de klant en heel flexibel. Voor Engie één van de redenen om voor Oosterberg te kiezen. De fabriek van VDL Nedcar moet namelijk in relatief korte tijd volledig omgebouwd worden en ingericht voor de productie van Mini’s. Een complex project. “Onze flexibiliteit werd hierbij een beslissende factor. Zo kan Engie bij ons tot 19.00 uur materialen bestellen. De bestelde producten staan de volgende dag op de afgesproken tijd en locatie”, zegt André van Houtum, vestigingscoördinator in Venlo.

Negen meter overspanning

Oosterberg levert de E-materialen. Een belangrijk onderdeel zijn de WIBE ladderbanen van Schneider Electric. Van Houtum is enthousiast over deze ladderbanen. “Ze zijn leverbaar met verschillende oppervlaktebehandelingen en in RVS, beschikbaar voor iedere gewenste corrosieklasse dus. Daardoor zijn ze uitstekend geschikt voor industriële omgevingen, zoals bij VDL Nedcar. Zo leveren we een WIBE ladderbaan met een extra trekstang; die is goed voor een overspanning tot negen meter.

Samen sterk

Fabrikant Schneider Electric, wereldwijde specialist in energiemanagement, benutte graag de kracht van Oosterberg.  Sales Engineer Willy Berkers van Schneider Electric licht dat toe. “Wij willen in de behoefte van de opdrachtgever voorzien. In technisch opzicht doen we dat optimaal met ons kabeldraagsysteem. In organisatorisch opzicht doen we dat door maximale flexibiliteit en een klantgerichte logistiek te bieden. Daarom hebben we nauw samengewerkt met onze partner Oosterberg. Tot 19.00 uur bestellen, morgen in huis: dat is voor ons ongeëvenaarde flexibiliteit.

Terug naar Grote Projecten
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl