Verbruggen zocht groothandel die niet alleen dozen schuift

“Basisvoorraad zorgt voor snelle productie”

 

“Waarom Oosterberg onze vaste leverancier is?” Peter Steeneveld, hardware engineer van Verbruggen Emmeloord licht toe: “Zowel Verbruggen als Oosterberg wil groeien in de industrie. We zitten dus allebei in dezelfde fase en we zoeken een leverancier die niet alleen dozen schuift, maar ook meedenkt!”

Verbruggen uit Emmeloord is gespecialiseerd in het ontwikkelen van palletiseeroplossingen voor dozen, zakken en kratten. Onlangs ontwikkelden zij voor een kaasverwerkingsbedrijf de VPM-VHV, waarmee maximaal 120 dozen per minuut kunnen worden gestapeld. Ook de besturingskasten die de motoren van de machines aansturen, werden in eigen beheer ontwikkeld. Voor de levering van de elektrotechnische materialen hiervoor kozen zij groothandel Oosterberg. “Onze machines worden Configure To Order gebouwd”, legt hardware engineer Peter Steeneveld uit. “Oosterberg heeft voor ons een basisvoorraad aangelegd, zodat we na de engineering snel over kunnen gaan tot productie. Hierdoor wordt de tijd tussen order en levering aan de klant steeds korter en daar wordt iedereen vrolijk van. Met Rob Luijben hebben we bij Oosterberg een vaste contactpersoon, die ‘hands on’ met ons meedenkt als het gaat om voorraden of problemen. En ook als er een spoedje tussenkomt, zijn ze bij Oosterberg altijd bereid daar extra energie in te steken.”

Marktleider

Verbruggen in Emmeloord is in ruim 25 jaar uitgegroeid tot marktleider in het palletiseren van moeilijk stapelbare producten. Met de nieuwe VPM-VHV brengen zij het volautomatisch palletiseren van dozen naar een ongekend hoog niveau. De machine werd voorzien van een elektrische palletlift en kan eventueel volledig elektrisch worden uitgevoerd. Met behulp van een Remote Control Service kan Verbruggen op afstand ondersteuning bieden.

Terug naar Elektrotechniek
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl