Push-in-verdelerblokoplossingen individueel configureren

mei 11, 2020

Het potentiaalverdelingssysteem PTFIX van Phoenix Contact is nu verkrijgbaar met 4 mm²-push-inaansluiting. De blokken zijn individueel te combineren en te monteren. Afhankelijk van het type zijn ze leverbaar met zes, 12 en 18 aansluitingen en dit in elf individuele kleurvarianten. Naast de klassieke railmontage op NS15 en NS35 zijn er flensadapters voor directe montage en varianten voor een universele plakmontage beschikbaar.

Ook de afzonderlijke 2,5 mm²-klemmen zijn nieuw. Door hun samenstelling is een hoge mate van individualisering te realiseren. Deze elementen vormen met twee polen de kleinst mogelijke eenheid. Ze zijn onderling te combineren, maar ook met alle andere bloktypen met nominale doorsneden.

PTFIX-Configurator

Met de nieuwe webgebaseerde PTFIX-configurator worden de producten op eenvoudige wijze met de gewenste eigenschappen weergegeven, zoals het aantal polen, de montagemethode, de kleur en de codering. Dankzij een integratieve verbinding met de Phoenix Contact E-shop omvat de configuratie behalve de prijsopbouw ook een eenvoudig bestelproces.

Meer informatie

www.phoenixcontact.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl