Prolumia Pro-Strada Basic. Functionaliteit zonder compromis

maart 12, 2020

 

De veelzijdigheid van de Pro-Strada Basic is enorm. Middels dit moderne armatuur is er een brug geslagen tussen vormgeving enerzijds en lichtcomfort & efficiëntie anderzijds. Dit tezamen met een breed scala aan uitvoeringen, waardoor dit armatuur geschikt is voor iedere toepassing. Waar u ook voor gaat… De Pro-Strada Basic is een veilige en toekomstgerichte keuze.

Openbare verlichting

De markt van openbare verlichting is volop in beweging. Prolumia presenteert de volgende generatie LED technologie voor industriële, stedelijke en provinciale hedendaagse toepassingen. Dit voor gebieden waarbij puur functionaliteit een rol speelt, tot aan meer publieke omgevingen waarbij het oog ook wat wil. Prolumia biedt een breed assortiment aan armaturen waarbij voor ieder domein een passende en duurzame lichtoplossing geboden kan worden.

Pro-Strada Basic

Met de Pro-Strada Basic voldoet Prolumia aan vrijwel alle wensen voor openbare verlichting. Door de verschillende uitvoeringen, met lichtstromen van 4.900 tot zelfs 28.000 lumen en een levensduur van > 100.000 branduren (L80B10), is de Pro-Strada Basic uitermate geschikt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan bedrijventerreinen, parkeerplaatsen, industriële gebieden, wijkontsluiting

swegen, doorgaande wegen en fiets- en voetpaden.

Toekomst

Bent u toe aan nieuwe openbare verlichting? De Pro-Strada Basic is een voordelige en duurzame keuze, met een laag energieverbruik en lange levensduur. Het is een compleet en veelzijdig armatuur, toepasbaar in de meest uiteenlopende omgevingen. Dit universele armatuur met moderne uitstraling zorgt voor goede oriëntatieverlichting met een hoger gevoel van veiligheid tot gevolg. Investeer nu in een duurzame toekomst met dit robuuste, doch aantrekkelijke armatuur.

Bekijk nu onze actie

Geldig tot en met 30-04-2020

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl