Programma Niko dimmers is vernieuwd

november 1, 2019

Van oudsher staat Niko bekend om zijn uitstekende dimmers die nagenoeg alle lampen zonder problemen dimmen. De gehele lijn met dimmers is de afgelopen jaren compleet vernieuwd omdat LED lampen nu algemeen zijn geworden. Ook DALI lampen zijn in opkomst.

Voor elke praktijk situatie is er een dimmer beschikbaar. Het gamma omvat o.a. een entry-level LED dimmer met draaiknop, een universele drukknop dimmer, een universele draaiknop dimmer en een DALI dimmer. De universele dimmers kunnen door een NO-drukknop op een andere locatie bediend worden. De draaiknop versie kan met de extensie alleen aan/uit gedaan worden, de universele drukknop versie kan middels de extensie ook nog gedimd worden.

Voor situaties waar men op verschillende plekken met een draaiknop wil dimmen bestaat er ook nog een universele draaiknop dimmer met een draaiknop extensie. De DALI dimmer met draaiknop kan één DALI groep of alle groepen tegelijk aansturen en heeft een instelbare fade rate.

Online dimmerzoeker

De juiste dimmer voor een lamp vinden? Of weten welke lampen je aan een bepaalde dimmer kunt aansluiten? Op de Niko website vind je voor elke lamp de ideale dimmer en voor elke dimmer de ideale lamp met de online dimmerzoeker.

www.niko.eu

Direct bestellen

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl