Pieter-Matthijs Fegel nieuwe financieel directeur

van Koninklijke Oosterberg

september 6, 2021

De heer Pieter-Matthijs Fegel is vanaf woensdag 1 september jongstleden bij Koninklijke Oosterberg in dienst getreden als financieel directeur.
“Met de komst van Pieter-Matthijs is ons directieteam op volle sterkte en zijn we in staat de verdere groei van onze organisatie te realiseren”, aldus algemeen directeur George Rietbergen. 

“Met de komst van Pieter-Matthijs Fegel is ons directieteam klaar voor de toekomst. We hebben, met zijn jarenlange ervaring als financieel en algemeen directeur bij diverse technische bedrijven, de juiste man voor deze positie verworven”, licht George Rietbergen toe.
Pieter-Matthijs heeft als registercontroller meer dan twintig jaar ervaring in complexe en (inter-)nationale omgevingen. Hij is gespecialiseerd op het gebied van strategie, acquisities, fusies en prestatiemanagement. Verder is de techniekwereld voor hem zeer vertrouwd. “Met deze kennis en ervaring is Koninklijke Oosterberg in staat haar doelen verder te verwezenlijken”, geeft algemeen directeur George Rietbergen aan. “Pieter-Matthijs is analytisch, gestructureerd, betrokken en vasthoudend. Juist deze eigenschappen maken hem voor deze positie zo waardevol”.

Met de komst van Pieter-Matthijs Fegel als financieel directeur en Ariën Brak als commercieel directeur (die op 1 oktober a.s. zal toetreden) hebben we de juiste mensen aan boord om de groeiambities van Oosterberg waar te gaan maken.

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl