Perfecte isolatie en bescherming met krimpkous van HellermannTyton

maart 18, 2019

Iedere HellermannTyton-krimpkous doet problemen krimpen nog voor deze ontstaan. Voor welke toepassing ook, HellermannTyton heeft de geschikte krimpkousoplossing in huis, in verschillende materialen, kleuren, afmetingen, wanddikten en krimpverhoudingen. Voor iedere applicatie vindt u de juiste krimpkous!

De passende krimpkous voor uw applicatie

HellermannTyton biedt een veelzijdig krimpkous-assortiment, dat voldoet aan de hoogste internationale standaarden. Van krimpkous met lijmlaag om vochtbestendig te isoleren tot transparante krimpkous om markering te beschermen.

De juiste maat krimpkous bepalen

Bij de keuze van de juiste krimpkous spelen onder andere de wanddikte, diameter, krimpverhouding, lengtekrimp na vrije krimp, minimale krimptemperatuur en de gebruikstemperatuur van de krimpkous een rol. En bij het kiezen van de juiste maat krimpkous is de 80:20-regel van belang. Voor een optimaal resultaat, moet de krimpkous minimaal 20% en maximaal 80% van het volledige krimpbereik krimpen. HellermannTyton heeft het u gemakkelijk gemaakt om de juiste maatvoering krimpkous te selecteren. Daartoe is een speciale online ‘krimpkous calculator’ ontwikkeld. Om de juiste wanddikte te bepalen, kunt u eveneens gebruik maken van de ‘wanddikte calculator’.

Bent u specifiek op zoek naar een bepaalde krimpkous? HellermannTyton biedt u de juiste kous voor iedere applicatie, die ook nog eens gemakkelijk is te selecteren. Alle ins en outs vindt u terug via https://www.hellermanntyton.nl/competenties/krimpkous. Daarom is HellermannTyton MADEFORREAL.

  1. https://www.hellermanntyton.nl/calculator/krimpkous-calculator
  2. https://www.hellermanntyton.nl/calculator/wanddikte-calculator
Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl