Partner in projecten, ook voor energiedistributie

mei 11, 2020

Legrand wil intensiever gaan samenwerken met de installateur. Niet alleen het leveren van een compleet assortiment op het gebied van energiedistributie, maar ook samen met de installateur diens project oppakken, van het prille begin tot aan de oplevering.

Het gaat om het delen van kennis en ervaring. De installateur kent de praktijk als geen ander, de mensen van Legrand werken op hun beurt dagelijks met de allernieuwste producten, materialen en systemen in o.a. energiedistributie. Samenwerken, het bundelen van de krachten, leidt volgens Legrand tot de optimale oplossing voor ieder project. Of het nu gaat om een woning, een kantoor of een grote bedrijfshal.

Maatwerk

Geen enkel project is hetzelfde, het gaat telkens om maatwerk. En dat in een tijd waarin de technische ontwikkelingen razendsnel gaan. Voor de installateur is het haast onmogelijk dat allemaal bij te houden. Daarom geeft Legrand trainingen en staan de accountmanagers altijd klaar voor advies.
“Maar het liefst zitten wij vanaf het begin met de installateur aan tafel om samen met hem zijn project op te pakken. Doordat ze zo druk zijn, handelen installateurs nog vaak uit gewoonte, terwijl er misschien betere opties voor materialen en systemen zijn. Daarin kunnen wij een heel nuttige rol spelen”, aldus market manager Lion van Nuenen van Legrand.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl