P31+ kabelgootsysteem Legrand nu ook in antraciet zwart

juni 29, 2022

Waar in gebouwen met kabels wordt gewerkt, komen kabelgootsystemen in beeld. Soms steken deze teveel af tegen hun achtergrond. Eigenaren van winkels, theaters en bioscopen kunnen hierover meepraten. Legrand biedt nu de oplossing door standaard het gehele assortiment, ook hulpstukken en bevestigingsmateriaal, P31+ kabelgootsysteem in antraciet zwart (RAL7021) te leveren.

De sterke voordelen van P31+ kabelgoten

De uitgebreide P31+ reeks van Legrand biedt u alleen maar voordelen. Met de diverse oplossingen binnen het assortiment werkt u kabels in een gebouw vakkundig weg en zorgt u bovendien voor extra bescherming. De installatie ervan gebeurt snel en eenvoudig via het handige kliksysteem. En door een nieuw, geavanceerde profiel in de bodem is de P31+ kabelgoot extra solide, wat garant staat voor een extra lange levensduur.

Het antracietzwarte kabelgootsysteem met een opstaande hoogte 60mm is vanaf nu standaard leverbaar via de groothandel.

Stijlvolle totaaloplossing met kabel- en wandgoten in het zwart

Door de zwarte P31+ kabelgoot te combineren met de zwarte DLP kunststof wandgoten (RAL 9017) kunt u gebouwen esthetisch naar een hoger niveau tillen.

Met deze combinatie creƫert u een functionele oplossing en een modern design. U kunt uw klanten hiermee een grote dienst bewijzen..

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl