P17 tempra PRO industriële stekkers voor installatiegemak

mei 13, 2019

Gebruikers van industriële stekkers willen kwaliteit met een marktconforme prijs. Stekkers die een veilige connectie garanderen, weersbestendig zijn en tegen een stootje kunnen. De P17 tempra PRO stekkers van Legrand voldoen aan al deze wensen en eisen. Deze stekkers kunnen in binnen- en buitentoepassingen worden toegepast en ze voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen.

Installatiegemak

Installatiegemak is het uitgangspunt bij dit assortiment. Een gepatenteerd snelopenings-/snelsluitsysteem van de stekker en de koppelstukken zorgen voor een snelle aansluiting van de producten. Om snel de kabels te kunnen strippen zijn de nodige markeringen voorzien op de aansluitklemmen en om een optimale trekontlasting te garanderen worden de mobiele producten altijd met draaiwartels geleverd.

De contactdozen hebben een innovatief design. Ze kunnen op twee manieren geplaatst worden met een hellingshoek van 5° of 25°. Per klem wordt één soort schroef voorzien en er is voldoende ruimte om de bekabeling netjes weg te werken. Het deksel wordt met vier schroeven bevestigd op de basis. Het mechanisme met de schroefaansluitingen kan verwijderd worden uit zijn basis en zorgt ervoor dat de aansluiting gemakkelijk gemaakt wordt.  Daarnaast is de basis voorzien van vier getapte kabelingangen met uitdrukbare plaatjes. De klapdeksels op de stekkers en de contactdozen kunnen in openstaande positie geblokkeerd worden, waardoor de connectie vlot verloopt.

Volledig assortiment

Het assortiment is beschikbaar in spanningen van 110 V, 250 V, 400 V en 500 V, zowel in IP44 als IP66/67.

Legrand Nederland  heeft een volledig assortiment  bestaande uit koppelstekkers, rechte en de haakse stekkers en met toestelcontactdozen, opbouw wandcontactdozen, half inbouw contactdozen en de half inbouw contactdozen met vergrendeling/schakelaar.

De P17 tempra PRO industriële stekkers zijn geschikt voor utiliteitsprojecten en industriële  toepassingen: zoals winkelcentra, markten, ziekenhuizen en kantoorgebouwen tot datacenters, de voedings- en de transportsector en vele andere toepassingen.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl